Darkspace III I - review


'Proceed with caution! Unknown anomalies detected!'



Τους είχα ακουστά, τους αστρικούς αυτούς κύριους από την Ελβετία. Μάλιστα, είχα την τρομακτική εμπειριά τους όταν πριν από 6 χρόνια ένας φίλος μου έδωσε ένα cd που περιείχε τις πρώτες τους κυκλοφορίες μαζί με το τελευταίο των Burst ( Lazarus Bird ). Χωρίς πολύ προσπάθεια τα έβαλα στην άκρη και αφοσιώθηκα στο αριστούργημα των Burst. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Mε φόβισε ο ήχος τους. Δεν είναι εύκολο να τους ακούσεις καθώς τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσουν είναι αυτά του χαοτικού μαύρου τρόμου του διαστήματος. 

Αστροναύτες που λόγω κάποιου απροσδιόριστου ατυχήματος καταλήξατε σε ένα νεκρό σκάφος, να πλέετε στην άδυτη άβυσσο του σύμπαντος μέχρι να σας τελειώσει το οξυγόνο. Η αποκάλυψη του διαστήματος και το τέλος που θα έρθει χωρίς εκρήξεις και την αυτοθυσία των ηρώων. Θα έρθει ολικά, με την εσωτερική κατάρευση κάθε ελπίδας και κάθε περιπετειώδους ανοίγματος σε καινούριες προοπτικές. Στην αρχή δεν το πιστεύατε. Το συζητούσατε και λέγατε πόσο μικρές είναι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Και όμως. Τώρα ξέρετε. Ταξιδεύετε μέσα σε μαύρη τρύπα.

Θα εύχεσε να ήταν όνειρο, μα δεν είναι. Είναι το soundtrack του τέλους του σύμπαντους, κάθε σύμπαντος, και εσύ με το πλήρωμα σου, οι τελευταίοι όλων, παγιδευμένοι ανάμεσα σε αστρικά κελύφοι. 

Σκέφτεσαι όλα όσα άφησες πίσω. Πως το ταξίδι για νέους κόσμους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Πως είσασταν ενθουσιασμένοι όταν σας ανακοίνωσαν πως η επαφή είναι εφικτή. Και πως κατέληξαν όλα να καμπυλωθούν γύρω από μία τόσο μικρή σκοτεινή ανωμαλία.

Αλλά δεν το ξέρατε. Δεν μπορούσατε να το ξέρετε. Ο Θεός να σας λυπηθεί.

Το μόνο που σου έμεινε είναι να αποδεχτείς τη μοίρα σου. Είσαι έτοιμος;



I found the hatch.
I got the airlock status display panel here.
There's no lights.
No power.

....

We're going in///


0 σχόλια:

Post a Comment